header_bsd

MERKEN

logo_darphin

Het franse holistische merk Darphin geeft u het absolute gevoel van well being. De combinatie van essentiële oliën en de zachtheid van de hoogwaardige crèmes, maken Darphin tot een beleving!

Darphin hanteert een filosofie die werkt op drie verschillende niveaus om de huid in optimale conditie te brengen en te behouden. Dat gebeurt door een combinatie van serums, essentiële oliën en crèmes, die bestaan uit zuivere plantenextracten in optimale concentraties.

Dit zogenaamde 3-D effect zorgt ervoor dat de verzorging en behandeling optimaal afgestemd wordt op de huidconditie van de klant. Darphin biedt voor ieder huidtype specifieke productlijnen en heeft voor elk huidprobleem een effectieve oplossing.

logo_nimue

Nimue biedt een uitgebreid assortiment aan huidverzorgingsprodukten, van verzorgende zonnecrèmes tot professionele dermatologische produkten. Ze werken nauw samen met Professor Aubrey Parsons, een topwetenschapper op het gebied van onderzoek naar plantenextracten en natuurlijke materialen ten behoeve van huidverzorging.

Alle behandelmethodes gaan uit van vier basisprincipes: verjonging, herstel, antioxidatie en zonbescherming. Of het nu gaat om hyperpigmentatie of verouderde huid. De gebruikte produkten bevatten alleen maar biotechnologische, actieve en plantaardige ingrediënten van de hoogste kwaliteit.

logo_ph_formula

pH formula biedt behandelingsmethodes aan voor de huid die de algehele gezondheid, conditie en uitstraling dusdanig verbeteren, dat chirurgische ingrepen voorkomen kunnen worden. Het innovatieve skin resurfacing system van pH formula heeft actieve stoffen van farmaceutische oorsprong. Deze farmaceutische/cosmetische produktlijn behandelt een aantal huidproblemen zoals huidveroudering, gevoeligheid, acne, rosacea en hyperpigmentatie. De dermatologische herstelmethode van pHformula heeft een laag risico en creëert een resultaat die andere behandelingen overtreffen.

logo_esthederm

30 jaar leiderschap in zonnecosmetica heeft geleid tot PHOTO CELLULAR, het meest geavanceerde zonnegamma, dat u optimaal laat genieten van de zon, in complete veiligheid.

Geen factor met chemische filters maar natuurlijke filters, een interne en een externe bescherming. Het patent “ADAPTASUN” verbetert de bruiningscapaciteit van de huid:

– Versnelt de aanmaak van melanine;
– Verhoogt de aanmaak van melanine;
– Verbetert de distributie van melanine.
– Voor een snellere, intensievere en langdurige bruining. Dosis aangepast aan de intensiteit van de zonnestraling.

Zon hebben we nodig, maar we moeten er geen misbruik van maken!

logo_pupa

Het italiaanse merk Pupa biedt kwaliteit, is verrassend en heeft allure. De produkten zijn samengesteld uit natuurlijke ingrediënten en hebben een hoog pigmentgehalte, waardoor de make-up gedurende de dag mooi blijft zitten. Elk seizoen brengt Pupa een verrassende en moderne trendcollectie uit, die niet alleen mooi is, maar ook je huid verzorgt.

Pupa is een zeer complete make-up lijn met produkten voor gezicht, lichaam en nagels.

Schoonheidssalon Beauté Sans Doute | Vlak 1 | 3311 AT Dordrecht | 078-6144167 | info@beautesansdoute.nl